Anıl Ulaş Övençoğlu, 2023 hedeflerini ulusal basınla paylaştı

Konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında dünyada yüksek satış hacmine sahip olan ve gayrimenkul sektörünün gelişimine katkı sağlayan lider firma Realtor Global’in Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu, ulusal basın ve Türkiye’nin önde gelen ekonomi gazetecileriyle bir araya geldi.

Anıl Ulaş Övençoğlu, 2023 hedeflerini ulusal basınla paylaştı

Akşam, Cumhuriyet, Nasıl Bir Ekonomi, Yeni Şafak, Türkiye, Analiz, Posta ve Takvim gazetelerinin gayrimenkul muhabirlerinin yanı sıra Para, Capital, Platin, Fortune dergilerinden de geniş katılım sağlandı.

4 bin 500’den fazla yabancı yatırımcının Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarına aracı olan ve kurulduğundan bu yana yatırımcı ağını genişletmeyi sürdüren Realtor Global bugün Rusya, Orta Doğu, Kazakistan, Ukrayna, Amerika, Bosna Hersek, Avrupa ve Kuzey Avrupa pazarları başta olmak üzere toplamda 40’tan fazla ülkeden yatırımcıya yatırım fırsatları sağlıyor.

“Hedefimiz 60 ülkeye ulaşmak”

Realtor Global’in geleceğe dönük hedeflerini ekonomi gazetecileriyle paylaşan Realtor Global Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Övençoğlu,"2022 yılına 15 milyon dolar ciro hedefi ile başladık. Hedeflerimizin de üzerine çıkarak yılı 22 milyon dolarlık ciro ile kapatıyoruz. 2023 yılında çalıştığımız ülke sayısını 60’a çıkartmayı, her alanda yüzde 50 büyümeyi, ofislerin verimliliğini artırmayı, aplikasyonumuzun yayına girmesini hedefliyoruz. Bu amaçla dünyanın en büyük emlak portalları ile özel anlaşmalarımız bulunuyor. 2022 yılına oranla hizmet ağımızı geliştirme adına hedeflediğimiz yeni ülkeler; Fransa, İsveç, Hollanda, Suudi Arabistan, Katar ve Çin" dedi.

Franchise ağını genişletiyor

Gayrimenkul sektörünün gelişimine yenilikler kazandıran Realtor Global, hayata geçirdiği yeni ve farklı iş modeli ile girişimcilere TL harcayarak döviz geliri elde etme imkanı sağlıyor. Ekonomi basınının iş modelinin detaylarıyla ilgili soruları yanıtlayan Övençoğlu, “Gayrimenkul ve franchising satışı konularında uzman kadromuz ile yeni ve farklı iş modelimizde franchise girişimcilerimizin giderlerini TL olarak harcayıp yabancı yatırımcıya döviz ile gayrimenkul satarak döviz geliri elde etmelerini sağlayacağız. Realtor Global olarak 2023 yılında 20 adet franchise ofis açma hedefimiz bulunuyor. 80-120 bin euro yatırım yapan firmalar franchise ağımıza katılabiliyor ve bu yatırımlarını 1-1,5 yılda amorti edebiliyor. Franchise verdiğimiz firmalara yol gösterici olacak eğitimler, medya takibi ve teknolojik alt yapı desteği veriyoruz. Bu firmalar aynı zamanda 30 global gayrimenkul portalında yer alabiliyor, her yıl yurt dışında ortalama 40’tan fazla fuar, seminer ve organizasyonlara katılabiliyor” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.