Yusuf Kısa; “Gifa holding 2020’de de başarısını gösterdi”

Gifa Holding’i bugün farklı yatırımları olan şirketler topluluğuna dönüştüren Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, pandemi sürecinin iş dünyasına yansımalarını değerlendirdi.

Yusuf Kısa; “Gifa holding 2020’de de başarısını gösterdi”

Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, yapmış olduğu açıklamada dünya genelinde pandemiden dolayı dev şirketlerin batma noktasına kadar geldiğini belirtti.

Yusuf Kısa, hatta birçok şirketin battığını ve işsizliğin gün geçtikçe artmaya başladığını dile getirdi.

2012 yılından itibaren finans sektöründe kredi danışmanlık hizmetleri veren Gifa Holding, ayni zamanda Amerika borsasında bulunuyor. 2020 yılında pandemiden dolayı zora giren şirketlerden kredi başvuruları ile ilgili yoğun talep aldıklarını söyleyen Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa; “Gifa Holding bünyesinde bulunan GRANDEX finans şirketimiz talepleri değerlendirip uygun görülen firmalara düşük faizle kredi sağlıyor. Uzun yıllardan beri finans sektöründe olan Gifa Holding, 2020 yılında da başarısını artırmaya devam ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.